Lucht/water-warmtepomp biblok van Weishaupt

Weishaupt brengt met de nieuwe biblok-warmtepomp WWP LB 12-A uitvoering R een volledig vernieuwde productlijn lucht/waterwarmtepompen op de markt. De sterkste troeven werden nog verder ontwikkeld. De nieuwe modulerende biblok-warmtepomp onderscheidt zich door zijn extreem stille en efficiënte werking en ziet er bovendien elegant en modern uit.

Buitenunit met innovatieve “uilenvleugel”-ventilator Een speciaal kenmerk van de biblok-buitenunit is de “uilenvleugel”-ventilator met uiterst laag toerental en aerodynamische optimalisatie in de luchtuitlaat. In tegenstelling tot de split-warmtepompen bevindt de compressor zich hier ook in de binnenunit.

Door de dampinjectie worden temperaturen tot 65°C bereikt. Dit zorgt voor hoog warmwatercomfort en optimale hygiëne.

De elektronische expansieventielen met hun nauwkeurige dosering zorgen voor een spaarzame werking aangezien slechts de nodige hoeveelheid koelmiddel in het koelcircuit terechtkomt. Hierdoor wordt de efficiëntie nog verbeterd. De BlueFin-verdamper – met zijn enorm grote ontvangstoppervlakte van 45 m2 – zorgt door een ontdooiing in functie van de behoefte voor een hoge efficiëntie. Dankzij een speciale bedekking is de verdamper perfect beschermd tegen stof en corrosie, waardoor een langdurig betrouwbare werking verzekerd is.

Extreem stille werking De nieuwe biblok behoort tot de stilste toestellen van de markt. Het geluidsdrukniveau bedraagt op een afstand van 1,5 m slechts 35 dB(A) en voldoet hiermee aan de strengste eisen van de Duits norm TA Lärm. Dit betekent dat de buitenunit van de biblok-warmtepomp ook probleemloos in een dichtbebouwde omgeving kan worden geplaatst.

Meer info http://www.monarch.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *