Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2020 verschenen

De Solar Magazine Marktgids Zonne-energie 2020 is verschenen als bijlage van de december 2019-editie van Solar Magazine. Deze jaarlijks terugkerende marktgids biedt een overzicht van de totale zonne-energiemarkt.

Met deze marktgids wil de redactie van Solar Magazine de sector vooruithelpen. Dat doet de redactie door overzichtelijk in een 13-tal rubrieken de contactgegevens van marktpartijen te ordenen, maar ook door belangrijke ontwikkelingen voor iedere rubriek te duiden met een redactioneel artikel. Bovendien zijn in samenwerking met een groot aantal bedrijven en organisaties de belangrijkste ontwikkelingen qua projecten, markt en technieken in kaart gebracht. De Marktgids Zonne-energie 2020 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *